update vernieuwing speelplaats

 

We hebben er samen heel lang naar uitgekeken naar die nieuwe speelplaats op 1 september.

Ze is bijna klaar!  De kinderen van de lagere school kunnen er al spelen, maar het zal nog enkele weken zonder doelen en netten zijn. De beplanting gebeurt wellicht eind oktober.  Dan worden ook de nieuwe banken geleverd.

De speelplaats vooraan van de kleuters is hopelijk ook klaar eind oktober, zodat we ze na de herfstvakantie terug in gebruik kunnen nemen.

Er zijn allerhande redenen voor de vertraging, redenen die met ons als school niets te maken hebben. Wij hebben er alles aan gedaan om de deadline te halen en om ervoor te zorgen dat de kinderen tijdens de werken veilig kunnen blijven spelen.

 

Wat betekent dit praktisch vanaf 1 september?

– Achteraan is geen verkeer meer mogelijk omdat de werken aan de omheining en de nieuwe poort kortelings starten.  Er ligt ook materiaal dat nodig is voor de werken.

– We voorzien vooraan een voorlopige afsluiting met Herashekken, de definitieve afsluiting wordt geplaatst begin september.

– We voorzien op de nieuwe speelplaats een voorlopige fietsenstalling.

– Al het verkeer gebeurt opnieuw langs de voorkant van de school (Veerledorp), op de plaats waar vroeger de groene poort stond.  Zowel fietsers als voetgangers komen langs hier naar binnen.  De kleuters kunnen via de nieuwe speelplaats en de polyvalente zaal naar de kleuterschool gaan.  De kleuters spelen tot aan de herfstvakantie nog op hun speelplaats tussen de klassen en de turnzaal.

– De schoolbus stopt telkens vooraan aan de halte van de Lijn.

Bedankt voor het geduld en het begrip!

Tot volgende week!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.